De Theepot

De Theepot steunt Stichting MIA

Thee is geweldig en ik vind het een rijkdom iedere dag te mogen genieten van de heerlijkste theeën.
Veel thee wordt geproduceerd in landen waar minder welvaart is, denk aan China en India maar ook in Afrika wordt veel thee geproduceerd. Ik ben een eenvoudig mens en redeneer eenvoudig. Ik geniet dagelijks van de heerlijkste theeën en verkoop deze theeën. Zoals gezegd ervaar ik dat als een rijkdom. Ik wil dit graag met anderen delen en het liefst door kleine projecten in thee producerende landen te ondersteunen. Ik kies projecten uit die zich richten op de ondersteuning van meiden en vrouwen om hen te helpen zich te scholen en te ontwikkelen.
Ik ben ervan overtuigd dat armoede alleen te verhelpen is door scholing en dat het bevorderen van de welvaart en welzijn van vrouwen in de samenleving de hele samenleving ten goede komt. Vandaar dat een deel van mijn winst naar Stichting Mia gaat.
Door Astrid Bosveld
www.detheepot.eu