El Seed Art

El Seed Art ( Nduhira Sadat ) is een jonge kunstenaar en eigen ondernemer in Kampala. Hij maakt muurschilderingen en sculpturen. Ontwerpt kleurrijke T-shirts, schoenen, broeken, petten en hoeden.

Samen met El Seed zijn er al diverse workshops gegeven op de Victory Primary School in Kampala, St.Marks School in Wanteete en de organisatie Rainbow House of Hope in Kampala. Deze schilderworkshops helpen de kinderen hun gevoelens te uiten die ze niet met woorden kunnen zeggen, krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en ontdekken nieuwe vaardigheden.

De eerste twee workshops hebben wij El Seed vanuit onze organisatie financieel gesteund.
De workshop bij Rainbow House of Hope heeft hij vrijwillig gedaan vanuit de visie dat hij zoveel heeft geleerd over zichzelf door te schilderen. Het beschilderen van een eigen t-shirt als kleine jongen is een herinnering die hem positief heeft beïnvloed voor de rest van zijn leven. Hij gunde deze kinderen ook een kans, aangeboden vanuit zijn hart.

el seed workshop